Archive - Февр. 22, 2017

Радослав Гайдарски: Нямам впечатление Видинският край да е беден

Филип Попов: Хората във Видин искат достойно битуване

В Дреновец се питат защо ветеринарят Кирил уби жена си и се обеси

Във вторник сутринта жителка на селото се натъкнала на люлеещото се тяло на Кирил Дамянов. Трупът на ветеринарния лекар бил провиснал на въже под дърво в двора на къщата му. При огледа си пристигналите на мястото ченгета от полицейското управление на Белоградчик се натъкнали в жилището на още един труп – на съпругата на доктора, 69-годишната Катя Дамянова.

Филип Попов: Не е работа на служебното правителство да отменя постановлението за бежанците

Водачът на листата на БСП във Видин Филип Попов заяви на пресконференция, че БСП не може да настоява пред служебното правителство за отмяна на постановлението на предишния кабинет за настаняване на бежанци в общините.

"Целта на едно служебно правителство е съвсем различна, не да се занимава с различните видове политики и грешки, които са направени от предходното правителство", поясни кандидат-депутатът.

АБВ - Движение 21: Ние сме модерните вляво

Ние се борим с двуполюсния модел като такъв, защото в момента той се връща в най-уродливата си форма от средата на 90-те години, когато ни беше внушавано, че няма нищо друго освен тези две алтернативи и колкото и да мразим и двете, трябва да изберем една от тях, защото всичко друго или не струва, или няма шанс.“

Петър Москов: Видин ще има своя народен представител от „Реформаторски блок - Глас народен”

Видин ще има своя народен представител от „Реформаторски блок-Глас народен” , каза на пресконференция бившият министър на здравеопазването Петър Москов.