Archive - Юли 2017

July 30th

14 екипажа от стартиралите 18 стигнаха финала на рали спринт Вида 2017

Много любители на автомобилизма наблюдаваха състезанието по скоростните  отсечки от третия кръг на Националния шампионат ралиспринт „Вида 2017”.

Анализатор: Нинова се опитва да дръпне килимчето под краката на Радев

БСП опитва да прегърне президента Румен Радев, но това е една много задушаваща прегръдка за един човек. Това каза в предаването "Офанзива" на Канал 3 социологът от ТРЕНД Евелина Славкова.

July 27th

Партията на негласуващите изпреварва ГЕРБ, БСП - трета

Социологическо изследване на „Медиана”, проведено в периода 12-18 юли,  отчита, че преобладавал песимизмът по отношение на развитие на страната.

20 екипажа ще участват в рали спринт Вида 2017 в събота

Дават старт на рали спринт „Вида 2017“ – III кръг от Националния шампионат в съботаq 29 юли.

July 23rd

Самоуби се беднякът Павлин, който погреба тайно баща си в с.Кошава

42-годишният Павлин от с.Кошава, който погреба баща си в двора, защото нямал пари, се е самоубил.

July 21st

Невероятна история с куче на покрива и щастлив край

Преди няколко дни получихме сигнал от граждани, че на покрива на Детска градина „Зорница“ са забелязали куче! КУЧЕ НА ПОКРИВА НА ТРИЕТАЖНА СГРАДА! Звучеше невероятно и абсурдно, но хората изпратиха снимки и наистина на тях се виждаше – на покрива имаше куче. Хора от персонала се качиха да проверят – куче няма! Но след няколко дни – ТО ПАК Е ТАМ! Оказа се, че покривът на нашата сграда е свързан с покрива на съседната, но тя е необитаема и той е почти разрушен.

Конфисуквали домашната ракия във Винарово по обява за продажба, пусната в Интернет

Конфискацията на домашна ракия в с.Винарово, за което "Фактограф" писа, е извършена по обява в Интернет и след като митничар се представил за клиент и си поръчал 10 литра.

От Агенция "Митници" официално съобщиха за случая:

Депутатите си мислят, че сме овце, които могат да стрижат и доят. Прочетете какво ни готвят и реагирайте!

Всеки момент депутати се готвят да приемат два закона, с които да ограничат и намалят достъпа до правосъдие на гражданите и бизнеса и да приберат още повече средства на данъкоплатците. Според думите им, никой не бил им изпратил становища против законопроектите, затова щели да ги приемат. Е, за да не е съвсем никой, написах това становище и им го пратих.

Посягат на ракията! Конфискуваха 276 литра във Винарово

276 литра ракия били иззети вчера при проведена специализирана полицейска операция на територията на Видин и с. Винарово. В проверките участвали служители от РУ-Видин, сектор „Противодействие на икономическата престъпност” в ОДМВР-Видин и служители на „Оперативен контрол” в отдел „Митническо разузнаване и разследване” при Митница-Лом.

July 20th

Американски фонд финансирал депутата Филип Попов (документи)

Депутатът от БСП  Филип Попов три пъти е получавал пари от американски фонд, който е финансирал негови пътувания в чужбина през 2016 г.

Страници