Archive - Авг. 19, 2017

16-годишен влогър от Луковит разказа за пътуването си до Видин и обратно (видео)

16-годишният Цеци Спасов, който е познат в Ютюб под името ''PICK UP SPEED'', е от Луковит. Вижте как млъдежът разказва за птуването си до Видин

За два дни Видин стана "Мотори, мотори, мооотори"

За пореден път Видин е домакин на Националния мотосъбор, който се провежда от 18 до 20 август и се организира от местния клуб „Северозападни мотори”, със съдействието на Община Видин. Тази вечер кметът Огнян Ценков се срещна с участниците в него, които се събраха в бившето военно поделение и отправи своите поздравления. Той подчерта, че общината отново дава своята подкрепа за реализирането на това популярно събитие и за осигуряване на най-добрите условия.

Как се веселят в сръбските бирарии (видео)

На сърбите и храната им е истинска, и веселбата. Най-добре го знаят хората от граничните райони, които често отскачат до западната ни съседка. С повод и без повод, но задължително посещават някое сръбско заведение, защото знаят – ово йе квалитет (това е качество).

След салто мортале кола се приземи в нивата

Катастрофирала кола се е приземила в нивата на околовръстния път на Видин, в района на разклона за кв."Нов път", видя репортер на "Фактограф". Колата е изхвърчала от пътя и се е преобърнала няколко пъти преди да спре в полето. Подробностите около инцидента се изясняват.