Генерал-лейтенант Златан Стойков награди кмета на Видин

Огнян Ценков e награден с почетна грамота от Централния съвет на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва. Поводът за това бе проведената на 13 март 2018 г. във Военния клуб-Видин отчетна конференция на Областната организация на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва Видин за 2017 г. На събитето присъстваха кметът на Община Видин Огнян Ценков, генерал - лейтенант от запаса Златан Стойков, председател на Централния съвет; полковник от запаса Христо Симеонов, заместник-председател Централния съвет и вицепрезидент на Междусъюзническата конфедерация на офицерите от резерва на НАТО; полковник от запаса Павел Станев, главен секретар на Централния съвет и полковник от запаса  Венизел Петков, председател на Областния съвет на Съюза.

Златан Стойков връчи на кмета Огнян Ценков почетна грамота, посветена на 110-та годишнина от основаването на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва. Наградата е за активна дейност и принос в опазването на историческото наследство и родолюбиво възпитание на младежта.

Конференцията завърши с новината, че Видин е избран за домакин на Петия Националн събор на Граничарите в България”, който ще се проведе  през месец септември тази година.