Глобената видинчанка крещяла на медицинската сестра: Ще те размажа, мършо!

От Районния съд във Видин съобщиха подробности за екшъна, разиграл се вчера в Центъра за спешна медицинска помощ в града, съобщва булнюз. Видинчанката крещяла на дежурна медицинска сестра: Ще те размажа, мършо!

Както е известно, грозната сцена е спретната от 50-годишната О.Петрова. Тя била в Спешния център, но останала недоволна от работата на медиците. Тя решила да излее агресията си срещу една от сестрите.

Вбесената видинчанка започнала да сипе обидни думи срещу здравната работничка. Тя крещяла и дори налетяла на бой. Пътят й обаче бил препречен от дежурния охранител в здравното заведение и дъщеря й Вероника, които предотвратили физическата саморазправа.

Свидетели на екшъна били дежурният лекар, охраната и другите присъстващи служители на Спешния център, които останали възмутени от поведението на агресивната жена.

Заради недопустимото си поведение Петрова е изправена пред съда по бързата процедура. Още същия ден и е повдигнато обвинение по указа за дребното хулиганство. Магистратите я признаха за виновна и й наложиха глоба в размер на 300 лева.