Петър Москов: Видин ще има своя народен представител от „Реформаторски блок - Глас народен”

Видин ще има своя народен представител от „Реформаторски блок-Глас народен” , каза на пресконференция бившият министър на здравеопазването Петър Москов.

Водач на листата на коалицията във Видин е бившият областен управител Момчил Станков, който е юрист. След него е Павел Паунов, финансист, на трето място е Ивайло Цеков от „Глас народен”, следват Иван Хартарски, бизнесмен, д-р Пламена Вълчева, Емил Борисов, земеделец, Димитър Тонев, директор на „Бюро по труда“ Белоградчик и Наталия Милкова, психолог. Водачът на листата Момчил Станков посочи, че докато другите партии ще казват какво ще правят, той заедно със своите колеги ще покаже какво са направили за последните две години в областта.

Петър Москов допълни, че видинската листа е едно от добрите попадения и те ще се борят за второ място във Видинска област. „Медийната кампания в страната върви вече от един месец, тя стартира със служебното правителство, което се е концентрирало срещу Реформаторския блок. Това е кампания на БСП и ДПС”, каза на пресконференцията Петър Москов.

Той изрази увереност, че „Реформаторски блок - Глас народен“ ще участват в следващото Народно събрание и ще бъдат отново част от управлението на страната.