Archive - Дек. 22, 2017

"Маркет Линкс": Президентството е с най-голямо доверие, партия на Румен Радев има сериозен потенциал

Календарната година е към своя край, но политическият сезон продължава да акумулира вътрешна енергия, захранвана от редица политико-социални конфликти. В ситуация на преобладаващ песимизъм, криза на гражданското доверие към основните държавни институции, към политическата класа и не на последно място най-ниският жизнен стандарт в ЕС, голяма част от българските граждани продължават да приемат демократичното развитие на страната като силно проблематично.

Припомнете си словото на Доган от 2015 г. (което публикуваме) и тогава разсъждавайте какво ви е казал вчера

Словото на Ахмед Доган от 21 декември 2017 г. е една от най-обсъжданата тема днес. Тълкуватели всякакви, обяснения всякакви, интерпретации всякакви. А за да се разбере какво е казал вчера, трябва да се прочете словото му от 2015 г. и да се направи преценка какво се случи от 2015-та до 2017-та, пък след това да се гадае какво е пророкувал той за бъдещето.

Дора Янкова: Румен Гечев е прав да реагира за приватизацията. Правителството на Виденов не е правило компромиси

„Докъде ще се стигне, каква цена сте готови да платите вие от БСП, които не сте замесени в съмнителни приватизационни сделки от прехода? Ако имате контрадокументи, защо не ги показвате? Защо само се отбранявате и смесвате личните прояви на лидера с цялата партия?”, попита водещата Клара Маринова. Дора Янкова отговори, че може да раздели въпроса на две. Тя продължи, че през последните седмици е бил направен опит партията да бъде въвлечена в това, че е отговорна за приватизацията.

Вижте какви 32 въпроса ще решава Общинският съвет във Видин на последната си сесия

Председателят на Общински съвет - Видин, на основание чл.25, т.1 от ЗМСМА и чл.16, ал.1, т.1 от “Правилника за организация и дейност на Общински съвет – Видин и взаимодействие с общинската администрация” (ПОДОСВВОА), свиква редовно заседание на Общинския съвет, което ще се проведе на 28.12.2017 година, от 09:00 часа, в Заседателната зала на Общински съвет - Видин.

Предложение за дневен ред на заседанието:

1. Питания към Кмета на Община Видин

Боян Чуков: Светът се намира в болезнена трансформация

ЕС е в латентен разпад, митичната „руска заплаха“ е инструмент на Пентагона.