Archive - Ян. 2, 2018

На това ли се радва Нинова: "България е една малка Русия. Цари мафиотски манталитет" (вижте целия анализ на "Журнал дьо Диманш")

„България е една малка Русия. Цари мафиотски манталитет и никога няма да отговори на изискванията на поставените критерии“, пише в анализа на френското издание "Журнал дьо Диманш" и допълва: "Трябва да се признае, че тази малка страна, 10 години след приемането си в ЕС, не е отбелязала напредък." Нелепата закачка с руския посланик в края на материала просто не си заслужава коментар.

Стрелба и ранена жена след роднинска саморазправа в Бело поле

Вчера около 9.00 часа в РУ-Белоградчик е получен сигнал от 40-годишен жител на с. Бело поле за това, че е бил нападнат от роднини в къщата му в селото. Установено било, че около 8.30 часа лицата И.А./46г./ и сина му С.С./28г./от с.

Преследване, меле и стрелба между две семейства в Брегово

На 30 декември в 19.55 часа на тел. 112 бил получен сигнал от жителка на гр. Брегово, че лица умишлено се опитват да се ударят с автомобила си в нейния автомобил. Последвало умишлено причинена катастрофа от лек автомобил „Опел Астра” с водач П.Т./43г./ от гр. Брегово и пътници двамата му сина – А.Г./26г./ и К.Г./24г./ от същия град с автомобил „Мазда Премаси”, управляван от 26-годишен жител на гр. Брегово.

Борис Попиванов: Политиката е по-лесна, когато е поляризирана, не трябва много да се разсъждава

Политологът Борис Попиванов в интервю за leaderstoday.eu

Г-н Попиванов, кои са събитията, които, според Вас маркират 2017 г.?