Archive - Ян. 20, 2018

Крум Зарков: Дебатът за Истанбулската конвенция прегря. Ратификацията в момента не е необходима

„В последните години- това, което пише в законите ни, няма значение, защото случващото се е коренно различно. В страната ни, за съжаление, всичко е схема и всяка нова норма прави схема. Струва ми се логично, че когато едно правителство не може да се справи с основния проблем пред страната, то трябва да се тръгне.“ Това заяви зам.-председателят на ПГ на „БСП за България“ Крум Зарков по БНТ. По думите му са изминали 9 месеца в конкретните примери.

Михаил Миков: Причината за бедността са експлоатацията и високите норми на печалба, корупцията само помага

„Проблемите с корупцията в България са сериозни и това не е само заради оценките на нашите европейски партньори, а заради усещането на хората в България. Но аз не споделям едно обяснение, че корупцията е причината за бедността.

Почетоха паметта на убитите 17 партизани от отряд "Георги Бенковски" (снимки)

Паметта на убитите през 1944 г. седемнадесет патризани от отряд „Георги Бенковски“ бе почетена в с.Макреш днес. Слово за героизма им произнесе областният лидер на социалистите Димитър Велков, а  пред паметниците им в парка в центъра на Макреш бяха положени цветя. Един от убитите е бащата на първия български президент Петър Младенов.