Archive - Ян. 25, 2018

Избори за нов Видински митрополит (ПРОГРАМА)

Епархийските избори за нов Видински митрополит ще се проведат на 28 януари в престолния град на овдовялата епархия – Видин.

През 2013 г. ние стартирахме проектирането на скоростния път, сега очакваме АПИ да започне строителството

През 2013 г. ние стартирахме проектирането на трасето от Видин до Ботевград и през тази година очакваме от Агенция „Пътна инфраструктура” да предприеме стъпки за строителството, заяви за Телевизия "Видин" Михаил Миков. 

Защо БСП се отказа да бутне правителството

Преди седмица казах, че сигурно ще ни пробутат референдум за Истанбулската конвенция и че ако това стане, ще призная Бойко Борисов за гениален манипулатор. Както е тръгнало, може и да ми се наложи да го направя.

Проф. Божидар Димитров: Президентът е прав, че парламентарната република е атрофирала, но това се е случило още от самото й създаване – през V в. пр.н.е

Парламентарната република е атрофирала и това е нейно свойство от самото й създаване в 5 век преди новата ера. И не случайно аз съм подел борба за промяна на общественото устройство в страната. Това коментира за Агенция „Фокус“ историкът проф.

Хванаха 16-годишно момче от Кула с наркотици

16 – годишно момче от Кула е задържано в полицейския арест за притежание на наркотици, съобщиха от пресслужбата на Областната дирекция на МВР. Вчера, при извършена проверка у непълнолетния служителите на реда открили найлонов плик със суха зелена листна маса. Тревата реагирала на канабис при полевия наркотест. Работата по случая продължава, в РУ-Кула е образувано досъдебно производство.