Кой кой е в листата на ГЕРБ във Видин

Областният координатор на ГЕРБ - Видин Владимир Тошев е водач на видинската листа. Той е народен представител вече три поредни мандата - в 41-то, 42-то и 43-то Народно събрание. Бил е председател на Общинския съвет във Видин в периода 2007-2009 г. Пенсионираният военене е направил кариера в Българската народна армия, като е започнал по Татово време от 1974 г. и е приключил през 1999 г., като е бил от командир на взвод до помощник-началник на отдел в Генщаба на Сухопътни войски.

Втори е изпълнителният директор на „Дунав мост Видин - Калафат” АД Любомир Низамов и настоящ общински съветник от ГЕРБ във Видин. Низамов бе заместник областен управител на област Видин в периода 2009 - 2013 г. и 2014 - 2015 г. Преди това е навъртял 25 г. стаж в БДЖ.

Трети е Александър Александров от Димово – председател на Видински съюз на зърнопроизводителите и член на Управителния съвет на националната асоциация на зърнопроизводителите.

На четвърто място е заместник-областната управителка на област Видин от 2014 г. насам Албена Георгиева, която преди това е работила в Помощното училище "Д-р Петър Берон" във Видин. 

Здравният инспектор Теодора Стоянова, която работи в Общинската служба земеделие в Кула, е на петото място.

Общинският съветник в ОбС - Брегово Иван Вълчов, който е бил един мандат кммет на с.Косово, ще събира гласове в червения бастион. 

Седми и осми в листата на ГЕРБ са директорът на СУ „Никола Вапцаров” с. Ружинци Милен Михайлов и инженер-агрономът Емилиян Енчев, който е директор на Областна дирекция „Земеделие” - Видин.