Парашутист и за второто място в листата на БСП във Видин

Парашутист ще заеме и второто място в листата на БСП във Видин, след като то е определено за коалиционен партньор или гражданска квота. 

Така след водача, и вторият в листата ще бъде спуснат от София и силово наложен на местните социалисти. На шестото място също ще бъде сложен човек, посочен от "Позитано" 20.

С това решение, което е унизително за всички  членове на 11-те общински партийни организации в областта, на практика се зачеркват направените от тях номинации за кандидати за народни представители. 

С това решение от "Позитано" 20 им казват: НЕ НИ ПУКА за вас и  вашето мнение.

С това решение от "Позитано" 20 им казват: на нас ни е достатъчна абревиатурата БСП и докато я държим, ще си правим каквото искаме. 

С това решение от "Позитано" 20 им казват: вие сте глупаци и когото и да ви спуснем, пак ще гласувате за него.

Защото за социалистите от цялата Видинска област остава единствената възможност да се чуе гласът им за пълнежа в листата и да посочат имената на хората, които нямат и хипотетичен шанс да бъдат избрани. Ако изобщо си направят труда, а не оставят "умниците" от жълтите павета да им пратят за другите места софиянци, марсианци, милионери или бедни пенсионери.

Припомняме, че за първото място беше наложен Филип Попов, който вече ТРИ МАНДАТА Е ДЕПУТАТ от Видин и ще се бори за ЧЕТВЪРТИ мандат. 

Спускането му стана, въпреки че той не е дори в първата осмица на предложените от най-голямата ообщинска организация - тази във Видин.

Местните социалисти са отвратени, че след като на Попов беше наложено партийно наказание да не заема изборни длъжности за срок от 1 година, се оказа, че той в нарушение на партийните правила е избягал в партийната организация в Брегово.

Друг е въпроса какво е направил за Видин и видинчани за трите си мандата, защото той дори не си направи труда да направи отчет за последните 4 години, а в публичното пространство нищо не се вижда от неговата дейнос, за която той е получил над 200 хил. лв.