Поход за Свобода във Видин на 20 октомври

Здравейте, БОРЦИ ЗА СВОБОДА от град ВИДИН! Ето, че отново наближава Международния ден за борба с трафика на хора - 18 октомври! За пета поредна година фондация А21 заедно с доброволци и партньори от цял свят ще предприемем градски ПОХОД в името на една свобода. Свобода за жертвите на трафик на хора. Правим този символичен манифест, за да покажем, че проблемът със съвременното робство продължава да е актуален и днес. Ние сме против отнемането на човешката свобода и вярваме, че ЗАЕДНО можем да сложим край на робството веднъж завинаги. 

Затова днес ви каним на първото издание на ПОХОД ЗА СВОБОДА 2018 и в гр. ВИДИН, където с любезното домакинство на Община Видин ЗАЕДНО ще покажем, че всички ние сме НОВИТЕ БОРЦИ ЗА СВОБОДА.

КОГА: 20 октомври, 2018г., 11:00 часа
КЪДЕ: гр. Видин, пред зала "Фестивална"

Първите 80 човека, които се регистрират на място в 10:30 часа, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ще получат черна тениска на кампанията! Ще ви очакваме!

За всякакви въпроси, не се колебайте да ни потърсите тук или на номер 0889 752 091.

Фондация "А21" е глобална неправителствена организация, чиято основна цел е да се бори срещу трафика на хора, с цел трудова и сексуална експлоатация. 13 от всеки 100 000 българки днес попадат в някаква схема на робство, затова нашата задача е повече хора в България да чуят за това и да се екипират със знание за превенция и предотвратяване на робството.

Повече информация на www.a21.bg