Видински особи 2: Христо Блажев

Има много неща в историята на града, с които се гордеем. От малки ни разказват за славното минало, а настоящето винаги остава някак на заден план. 

Целта на това събитие е да ви срещнем с млади и успешни хора от Видин, които днес постигат страхотни успехи и доказват, че Видин има с какво да се гордее и днес. 

Този месец ще ви срещнем с един изключителен човек, който успя да превърне хобито си в успешен бизнес! На визитката му пише "Професионален читател", а обичта му към книгите го отведе по един невероятен път, за който ще можете да чуете в петък, 30-ти март.

Христо Блажев, на 33 г., родом от Видин и горд възпитаник на местната Природоматематическа гимназия. Зам.-главен редактор на най-голямото българско издателство "Сиела", съсобственик на почти най-малкото издателство "Deja Book", създател на най-големия (и брадясал вече) блог за книги у нас - "Книголандия", както и на най-шумната и луда група за четене във фейсбук - "Какво четеш...". Има котка. И много снимки на и с нея.

Очакваме ви от 17:00ч. в Регионална библиотека "Михалаки Георгиев", за да ви запознаем с първия гост, когото сме поканили!

Първият гост във "Видински особи" бе Мирослав Джоканов