Виж им охолството, бедний ми, народе и вярвай в чудеса (снимки)

За нашите политици и Рождество Христово е повод да си направят малко пиар, вместо да демонстрират поне малко християнско смирение, искреност и уважение към народа, в когото иначе толкова много се кълнат.

Бойко Борисов, Цветан Цветанов и Корнелия Нинова пуснаха снимки на страниците си във Фейсбук в навечерието на Коледа.

Бойко Борисов написа: "В навечерието на този светъл празник пожелавам на всички българи здраве, щастие, късмет, благоденствие и мир. Нека бъдем добри и смирени. Весели празници!" и публикува снимки със семейството си, като вниманието приковава снимката му с Бойко джуниър.

Цветан Цветанов пусна семейна снимка и също отправи поздравление: "Скъпи приятели, в нощта на Коледа ви пожелавам много здраве, семейно щастие и доброта. Нека традициите на Бъдни вечер и магията на Коледа да продължават да събират заедно близките хора и да топлят семейните огнища."

Председателката на БСП Корнелия Нинова надмина всички в показното сиромахомилство. Явно, за да каже на бедния си електорат, че и тя е една от тях, написа: "Последни приготовления-питката. Дано всеки намери тази вечер късметче. Щастлива коледа!"  и изби рибата със снимка как меси питка в някаква очукана тавичка (на снимката долу). Щеше да изглежда уместно, ако не бяха десетките й снимки от предишни празници в тузарския й дом преди да гръмне скандалът с "Техноимпекс". Опитът й да се представи сега като един от нас обаче е много по-отблъскващ, отколкото ако пак се беше снимала в луксозната си обстановка, в кожения диван (на снимката горе) или пред камината (както на Великденска снимка). Поне щеше да изглежда истинска. Другото е за 80 % дебили (по Иво Христов).