За какво гласуваха водачите на БСП и ГЕРБ във Видин

Гласувах за развитието на България и Видинска област. За реални решения, които да гарантират добро образование за младите хора, справедливи доходи, качествено здравеопазване, спокойствие и сигурност. Това каза водачът на листата на ПП ГЕРБ за 5 МИР-Видин Владимир Тошев, който даде своя глас в изборите за Народно събрание, събщиха от пресцентъра на ГЕРБ – Видин.

„Призовавам видинчани да гласуват, да бъдат активни и отговорни към настоящето и бъдещето на нашия прекрасен край. За да просперира Видин, за да задържим и върнем тук младите хора ни е нужна стабилна държава, работещи институции и нормалност”, подчерта Тошев. Той добави, че вярва в мъдростта на своите съграждани. „Убеден съм, че е необходимо да бъдем толерантни и заедно, когато взимаме важните решения за област Видин”, каза още водачът на листата на ГЕРБ-Видин Владимир Тошев.

"Гласувах за промяна на България тук и сега! Гласувах за развитието и по-доброто бъдеще на Видин и Видинския край!”. Това заяви водачът на листата на „БСП за България” в област Видин Филип Попов. „Нека промяната започне от нас!”, призова Филип Попов, цитиран от пресцентъра на БСП.